Programul "Şcoala Altfel": Elevii din Capitală pot fi mecanici de locomotivă pe Săgeata Albastră

Elevii din Bucureşti pot participa, în perioada 18 - 22 aprilie, la atelierele educaţionale organizate în cadrul programului "Şcoala Altfel" într-un tren Săgeata Albastră.

789 afișări
Imaginea articolului Programul "Şcoala Altfel": Elevii din Capitală pot fi mecanici de locomotivă pe Săgeata Albastră

Programul "Şcoala Altfel": Elevii din Capitală pot fi mecanici de locomotivă pe Săgeata Albastră (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

În cadrul programului, copiii vor petrece o oră şi jumătate într-un tren special amenajat ca un atelier de imaginaţie şi creaţie. Elevii pasionaţi de călătorii şi tehnologie vor avea ocazia să viziteze bordul de comandă al trenului Săgeata Albastră şi să vadă cum este să fii controlor de tren şi mecanic de locomotivă, potrivit unui comunicat de presă al CFR Călători remis MEDIAFAX.

De asemenea, copiii vor avea ocazia să învăţe că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că, regula de bază, pentru efectuarea unei călătorii, este ca pasagerul să aibă bilet.

Cei mici vor deveni "călători" creativi, confecţionând din materiale reciclabile, sub îndrumarea unor instructori-animatori, diverse amintiri din călătorii imaginare.

Programul educaţional sprijinit de CFR Călători, şi organizat în parteneriat cu Holy & Molly, se desfăşoară în Remiza de Automotoare Bucureşti a CFR Călători, un loc situat în imediata apropiere a staţiei de metrou 1 Mai, în zona străzii Griviţa.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici