Proiectil exploziv de calibrul 76 mm, găsit de un bărbat din Giurgiu, în timp ce ara un teren agricol

  • Un bărbat din localitatea Mihai Bravu, din judeţul Giurgiu, a găsit în timp ce ara un teren agricol, un proiectil exploziv de calibru 76 de milimetri.
  • Proiectilul a fost ridicat de pirotehnişti.
337 afișări
Imaginea articolului Proiectil exploziv de calibrul 76 mm, găsit de un bărbat din Giurgiu, în timp ce ara un teren agricol

Sursa foto: Mediafaxfoto

În timp ce ara un teren agricol, un bărbat din localitatea giurgiuveană Mihai Bravu a observat un obiect ce semăna cu un proiectil. Când l-a scos la suprafaţă în totalitate, acesta şi-a dat seama că poate fi vorba despre muniţie neexplodată şi a sunat la 112.

„Echipa pirotehnică a ISU Giurgiu s-a deplasat la faţa locului pentru asanarea terenului. Cu acest prilej, pirotehnicienii au constatat că era vorba despre un proiectil exploziv, de calibrul 76 mm. Muniţia a fost ridicată şi va fi transportată în siguranţă, urmând ca ulterior să fie distrusă în poligonul de specialitate”, au transmis reprezentanţii ISU Giurgiu.

ISU Giurgiu le transmite cetăţenlor să anunţe, de urgenţă, organele de poliţie, autorităţile administraţiei publice locale sau ISU dacă descoperă elemente de muniţie rămasă neexplodată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici