Proiectul de îmbunătăţire a faţadei Teatrului Ţăndărică, respins de consilierii municipali

Proiectul de îmbunătăţire a faţadei Teatrului Ţăndărică, prin lucrări de plastică arhitecturală, în valoare de aproximativ 150.000 de euro, a fost respins, luni, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

401 afișări
Imaginea articolului Proiectul de îmbunătăţire a faţadei Teatrului Ţăndărică, respins de consilierii municipali

Proiectul de îmbunătăţire a faţadei Teatrului Ţăndărică, respins de consilierii municipali (Imagine: www.teatrultandarica.ro)

Valoarea totală a investiţiei este de 678.375 de lei inclusiv TVA (aproximativ 154.000 de euro), durata lucrărilor de execuţie fiind de un an, potrivit proiectului de hotărâre, supus luni dezbaterii în CGMB.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, se propune o intervenţie la faţada principală a clădirii prin "lucrări de plastică arhitecturală care să o evidenţieze în cadrul oraşului şi să o facă mai atractivă pentru funcţiunea principală, aceea de teatru de păpuşi pentru copii".

Totodată, în expunerea de motive, se precizează că proiectarea lucrărilor are în vedere realizarea de piese scrise şi desenate.

Clădirea Teatrului Ţăndărică, cu un regim de înălţime de P+4 la stradă, adăposteşte o sală mare de spectacole şi una mai mică, pentru spectacole experimentale, la ultimul nivel. Imobilul este situat în strada Eremia Grigorescu nr. 24, din Sectorul 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici