Proiectul FIV 2. În mai puţin de 3 luni, toate locurile au fost ocupate

Gabriela Firea a anunţat, luni, că în mai puţin de trei luni, toate cele 1.000 de locuri disponibile anul acesta pentru proiectul „O şansă pentru cuplurile infertile FIV2” au fost ocupate, menţionând că din 2020, alte 1.000 de cupluri se pot înscrie.

357 afișări
Imaginea articolului Proiectul FIV 2. În mai puţin de 3 luni, toate locurile au fost ocupate

Proiectul FIV 2. În mai puţin de 3 luni, toate locurile au fost ocupate

„S-a nascut cel de-al 150-lea bebelus prin Programul “O şansă pentru cuplurile infertile”, initiat de mine, votat de CGMB si derulat prin ASSMB. Cuplurile primesc 3000 de euro prin acest program, pentru a achita analizele si procedura FIV. (...) În mai putin de trei luni, toate cele 1.000 de locuri disponibile anul acesta in cadrul Proiectului „O Şansă pentru Cuplurile infertile - FIV 2”, au fost ocupate”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Potrivit primarului, anul viitor se pot înscrie alte 1.000 de cupluri.

„Atunci, alte 1.000 de cupluri vor intra în proiect şi vor primi sprijin financiar în valoare de 13.800 lei/cuplu. Regulamentul poate fi consultat pe site-ul ASSMB, la secţiunea Proiect FIV2, http://fiv2.assmb.ro/" in cadrul căreia sunt menţionate toate condiţiile necesare cuplurilor solicitante”, a mai spus Firea.

Taguri:
firea,
fiv,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici