Propunerea de arestare a lui Costiniu, Căşuneanu şi Locic, judecată de Corina Michaela Jîjie

Judecătorul Corina Michaela Jîjie de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va analiza, joi seară, propunerea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă a judecătorului Florin Costiniu şi a oamenilor de afaceri Marius Locic şi Costel Căşuneanu.

123 afișări
Imaginea articolului Propunerea de arestare a lui Costiniu, Căşuneanu şi Locic, judecată de Corina Michaela Jîjie

Propunerea de arestare a lui Costiniu, Căşuneanu şi Locic, judecată de Corina Michaela Jîjie

Presa a relatat că Corina Jîjie ar fi soţia subprefectului de Dâmboviţa, Antonel Jîjie. Potrivit presei, acesta ar fi fost implicat într-o afacere cu tranzacţii imobiliare ilegale alături de deputatul PSD Ion Dumitru.

Judecătorul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic au fost reţinuţi, joi, de procurorii DNA.

Ulterior, ei au fost duşi în arestul Direcţiei de Cercetări Penale.

Propunerea de arestare preventivă a celor trei a fost înaintată de către DNA Secţiei penale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici