Prostituată româncă înjunghiată de 20 de ori - răzbunarea unui adolescent de 15 ani din Viena pentru divorţul părinţilor

O prostituată româncă din Viena este internată la terapie intensivă, după ce un adolescent de 15 ani, care i-a cerut serviciile, a înjunghiat-o de 20 de ori, într-un apartament din oraş, fiind convins că părinţii lui s-au despărţit din cauza unei prostituate, relatează Austrian Independent.

187 afișări
Imaginea articolului Prostituată româncă înjunghiată de 20 de ori - răzbunarea unui adolescent de 15 ani din Viena pentru divorţul părinţilor

Prostituată româncă ănjunghiată de 20 de ori - răzbunarea unui adolescent de 15 ani din Viena pentru divorţul părinţilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

David U. (15 ani) a sunat la un serviciu de escorte şi a cerut ca o prostituată să vină la apartamentul său din Viena, sâmbătă.

Serviciul a trimis-o pe românca Nicoleta C. (24 de ani), care a fost înjunghiată de acesta de 20 de ori. Femeia a reuşit, totuşi, să iasă din cameră şi să strige după ajutor.

Ea este internată, în prezent, la secţia de terapie intensivă a unui spital din oraş.

Poliţiştii au spus că băiatul şi femeia nu au apucat să întreţină relaţii sexuale. Adolescentul i-a spus avocatului său că s-a certat cu tânăra, după care a înjunghiat-o.

Avocatul său a mai spus că băiatul nu plănuise s-o ucidă pe tânără, ci vroia s-o insulte.

Pe de altă parte, adolescentul a mărturisit poliţiştilor că a vrut s-o ucidă pe româncă, pentru că părinţii lui s-ar fi despărţit din cauza unei prostituate.

Tatăl băiatului l-ar fi acuzat pe acesta că a sunat de foarte multe ori la servicii de sex-chat, producând o factură telefonică imensă, când de fapt cel care sunase era bărbatul.

Avocatul adolescentului a mai spus că acesta plănuise să se răzbune pe o prostituată, dar că vroia s-o agreseze verbal, nu fizic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici