Protest anti-măşti cu sute de persoane în Piaţa Universităţii

  • Câteva sute de persoane au protestat aseară în Piaţa Universităţii
  • Mulţi dintre protestatari şi-au adus şi copiii cu ei
  • Singurii care au purtat măşti de protecţie au fost jandarmii şi poliţiştii
947 afișări
Imaginea articolului Protest anti-măşti cu sute de persoane în Piaţa Universităţii

Protest anti-măşti cu sute de persoane în Piaţa Universităţii

Câteva sute de persoane s-au strâns sâmbătă seara în Piaţa Universităţii din Bucureşti pentru a protesta faţă de măsurile impuse de autorităţi.

Principala nemulţumire a celor prezenţi se leagă de obligaţia elevilor de a purta măşti de protecţie la şcoală.

Fără să respecte regulile de distanţare, mulţi dintre cei prezenţi şi-au adus şi copiii cu ei.

Au strigat împreună "Jos masca", "Libertate" şi au intonat "Deşteaptă-te, române". 

Din 16 septembrie, protestele sunt permise, însă la manifestaţii nu pot participa mai mult de 100 de persoane. Mai mult, acestea sunt obligate să poarte mască şi să păstreze distanţa. 

Începutul de an şcolar a fost predominat de incertitudine, iar toate şcolile care găzduiesc secţii de votare vor fi închise între 24 şi 29 septembrie. 

„Pentru că poporul român în acest moment este masacrat, şi îi sunt masacraţi ceea ce are el mai scump, copiii. Tot ceea ce avem mai de preţ. Suntem ţara cu măsurile cele mai drastice din Uniunea Europeană”, a spus Diana Iovanovici-Sosoaca, avocat şi organizatorul protestului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici