Protest cu ciolan la congresul PNL de la Romexpo. Manifestanţii cer desfiinţarea Secţiei Speciale

  • Zeci de protestatari sunt în faţa Romexpo, unde are loc congresul PNL pentru alegerea noului preşedinte de partid.
  • La protest a fost adus şi un ciolan înalt de 2 metri pe care scrie „După ce împărţiţi ciolanul, desfiinţaţi Secţia Specială!”.
  • Congresul PNL va începe la ora 11:00, la Romexpo, unde sunt aşteptaţi 5.000 de liberali.
888 afișări
Imaginea articolului Protest cu ciolan la congresul PNL de la Romexpo. Manifestanţii cer desfiinţarea Secţiei Speciale

Sursă FOTO: Facebook/ Declic

Protestul de la Romexpo este organizat de Declic, care transmite că „lupta pentru putere din PNL a devenit o ciolaniadă care ne afectează pe noi, cetăţenii, iar liderii liberali au uitat de guvernare”.

„Suntem la Congresul PNL, am venit să le spunem liberalilor să termine cu ciolaniada, cu lupta pentru putere. Le-am adus şi un ciolan uriaş, de peste 2 metri, să le batem obrazul că şi-au uitat promisiunile din programul de guvernare, de când cu lupta internă din partid”, au scris pe Facebook membrii comunităţii Declic.

Nu este singurul protest de la Romexpo. De asemenea, înainte de congresul PNL are loc şi o manifestaţie în care este criticată guvernarea liberală, fiind afişate pancarte cu mesaje precum „PNL-ul se împarte şi facturile-s crescute”, „PNL=scumpiri”, „Festivalul democraţiei=moartea României”.

La intrarea în Romexpo s-au format deja cozi, delegaţii fiind nevoiţi să prezinte certificatul COVID.

Congresul are loc în contextul unei explozii a numărului de cazuri de COVID-19. Bucureştiul se află deja în scenariul roşu, incidenţa fiind de 3,7 cazuri la mia de locuitori.

Astfel, la protest, care are loc la exterior, au voie să participe 100 de persoane. Pe de altă parte, la congresul PNL, care are loc la interior, participă 5.000 de persoane. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici