Protest faţă de eutanasierea câinilor, organizat la Salzburg în timpul vizitei lui Klaus Iohannis

Aproximativ 15 activişti pentru drepturile animalelor au protestat duminică, în oraşul austriac Salzburg, cu ocazia vizitei preşedintelui Klaus Iohannis, faţă de eutanasierea câinilor maidanezi în România, informează presa austriacă.

913 afișări
Imaginea articolului Protest faţă de eutanasierea câinilor, organizat la Salzburg în timpul vizitei lui Klaus Iohannis

Protest faţă de eutanasierea câinilor, organizat la Salzburg în timpul vizitei lui Klaus Iohannis (Imagine: www.salzburg24.at)

Manifestanţii, având steaguri ale României pătate cu vopsea roşie, au cerut oprirea operaţiunilor de eutanasiere a maidanezilor, potrivit site-ului de ştiri Salzburg24.at.

"Domnule preşedinte, vă rugăm salvaţi câinii din România!", scria pe o pancartă a activiştilor.

Manifestaţia, organizată de asociaţia pentru drepturile animalelor RespekTiere, s-a derulat fără incidente.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit duminică, la Salzburg, cu omologul său austriac, Heinz Fischer, cei doi şefi de stat discutând despre evoluţia relaţiilor bilaterale şi teme de actualitate ale agendei europene şi internaţionale, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. Întrevederea a avut loc cu ocazia participării preşedintelui la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici