Video Protest în faţa Ministerului Justiţiei înainte de anunţul lui Tudorel Toader privind DNA | FOTO, VIDEO

Câteva persoane s-au strâns, joi, la ora transmiterii ştirii, în faţa Ministerului Justiţiei, înainte ca Tudorel Toader să prezinte raportul privind activitatea managerială DNA.

1868 afișări

VEZI MAI JOS GALERIE FOTO 

Manifestanţii au venit cu pancarte pe care scrie "Prea multă KLEMMenţă, Prea multă TiKoveşie, Demnitate, Toadere!" şi cer revocarea procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Am venit să susţin o schimbare în ceea ce înseamnă injustiţia românească. Prezenţa noastră transmite mesajul că oamenii nu mai tolerează această conduită a magistraţilor. Nu mai putem suporta această paradeală a unor oameni doar pentru că sunt incomozi, pentru că spun adevăruri. Mesajul nostru pentru Tudorel Toader este acela de a-şi asuma această situaţie şi este în funcţie ca să îndrepte lucrurile. Primul pas pe care îl poate face este să ceară revocarea Laurei Codruţa Kovesi", a declarat , pentru MEDIAFAX, un protestatar.

"Trebuie să spui aşa: Să îi executăm silit (pe magistraţi - n.r.). Ai greşit, trebuie să răspunzi. Noi să îi judecăm! Ei vorbesc de independenţa justiţiei. Care independenţă? Singura independenţă e să fie respectarea legii. Atât. Pentru asta am venit, pentru a milita pentru răspunderea magistraţilor. Nu am fost aseară la Cotroceni", a declarat, pentru MEDIAFAX, un alt manifestant.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, este aşteptat să prezinte joi, la ora 18.00, raportul privind activitatea managerială a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), dar şi o decizie privind conducerea DNA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici