Video Protest la ieşirea din Capitală: Aproximativ zece oameni încearcă să blocheze circulaţia | FOTO, VIDEO

Aproximativ zece persoane traversează, la ora transmiterii ştirii, trecerea de pietoni din apropierea monumentului Fântâna Mioriţei din Capitală, încercând să blocheze circulaţia, în semn de protest faţă de ultimele modificări ale codurilor penale.

1313 afișări

Aproximativ zece persoane încearcă să blocheze circulaţia în apropierea monumentului Fântâna Mioriţei, de la marginea Capitalei, prin traversarea trecerii de pietoni. Aceştia au pancarte cu diferite mesaje, precum „Fără penali”, „Nepăsarea ucide”, dar şi steagul României.

Oamenii se plimbă înainte şi înapoi pe o trecere de pietoni nesemaforizată, încercând să traficul, în semn de protest. La faţa locului se află şi un echipaj de poliţie care dirijează circulaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici