Protest la Primăria Focşani. Salariile angajaţilor întârzie deoarece bugetul local nu a fost aprobat

  • Angajaţii Primăriei Focşani au protestat, luni, deoarece salariile au întârziat cu o săptămână.
  • De vină este bugetul local care nu a fost aprobat în Consiliul Local.
261 afișări
Imaginea articolului Protest la Primăria Focşani. Salariile angajaţilor întârzie deoarece bugetul local nu a fost aprobat

Sursă FOTO: Captură video, Monitorul de Vrancea

Angajaţii Primăriei au redactat un mesaj prin care explică motivele protestului.

„Faptul ca nu exista un buget local legal şi ca nu s- au încasat salariile timp de mai bine de o săptămână, determină incapacitatea personalului din primăria Focşani şi din instituţii subordonate de a-şi asigura traiul.zilnic, de a-şi plăti facturile şi ratele curente. Situaţia creata de ambiţiile politice ale coaliţiei majoritare din CL i-a forţat pe funcţionarii publici din Primăria Municipiului Focşani să apeleze la o măsură extremă şi să iasă în stradă”, scrie în mesajul public al angajaţilor Primăriei Focşani.

Protestatarii le-au răspuns şi politicienilor de la PNL şi USR PLUS care au spus că în Primăria Focşani sunt salarii foarte mari

„Din păcate, PNL şi USR Vrancea, prin intermediul unor comunicate de presă, s-au arătat deranjate de faptul că funcţionarii şi-au ”permis” să îşi ceară public, în cadrul unui protest spontan, în stradă, drepturile pe care reprezentanţii acestor partide în mod conştient şi deliberat le-au încălcat”, consideră funcţionarii.

Bugetul oraşului Focşani nu a putut fi aprobat în Consiliul Local din cauza bătăliei politice între primarul Cristi Misăilă, de la PSD, şi majoritatea PNL-USR-PLUS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici