Protest spontan la Tarom, mai mulţi angajaţi nemulţumiţi de conducerea Departamentului Tehnic

Un protest spontan a avut loc, miercuri, la Tarom, mai mulţi angajaţi fiind nemulţumiţi de unul dintre directorii Departamentului Tehnic dar şi de plata unor ore suplimentare.

451 afișări
Imaginea articolului Protest spontan la Tarom, mai mulţi angajaţi nemulţumiţi de conducerea Departamentului Tehnic

Protest spontan la Tarom, mai mulţi angajaţi nemulţumiţi de conducerea Departamentului Tehnic (Imagine: Bogdan Iordache/ Arhiva Mediafax Foto)

Mai mulţi angajaţi de la Departamentul Tehnic al companiei Tarom, au protestat miercuri, având mai multe nemulţuimiri în ceea ce-l priveşte pe unul dintre directorii tehnici.

Potrivit unor surse oficiale, angajaţii sunt nemulţumiţi de unul dintre directori dar şi de plata unor ore suplimentare.

Georgeta Dinu, purtătorul de cuvânt al Tarom a declarat pentru MEDIAFAX, că "zborurile şi operaţiunile zilnice ale companiei nu sunt afectate de acest protest şi nu se înregistrează întârzieri".

Reprezentanţii managementului Tarom s-au întâlnit cu reprezentanţii Sindicatului Tehnic Tarom pentru a se ajunge la o soluţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici