Protestatarii au aruncat curcani în curtea sediului Preşedinţiei din Chişinău | VIDEO

Mai multe persoane prezente duminică la mitingul organizat de Partidul Democrat în Chişinău au aruncat curcani în curtea sediului Preşedinţiei, în semn de protest faţă de preşedintele Igor Dodon şi de evenimentele din ultimele două zile, relatează Unimedia.

1842 afișări
Imaginea articolului Protestatarii au aruncat curcani în curtea sediului Preşedinţiei din Chişinău | VIDEO

Protestatarii au aruncat curcani în curtea sediului Preşedinţiei din Chişinău

Păsările vii au fost legate şi aruncate în curtea sediului Preşedinţiei.

Mii de persoane au participat duminică în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău la un miting de amploare, pentru respectarea deciziilor Curţii Constituţionale şi pentru organizarea de alegeri anticipate parlamentare şi prezidenţiale.

Protestatarii au fost aduşi duminică în Chişinău cu zeci de microbuze şi autocare, pentru a participa la mitingul organizat de Partidul Democrat, condus de Vladimir Plahotniuc.

Manifestanţii au cerut demisia preşedintelui Igor Dodon şi au scandat „Noi suntem poporul, Dodon e trădătorul” şi „Ţara nu se vinde”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici