Protestatarii care îl aşteptau pe Liviu Dragnea la Topoloveni, ridicaţi de jandarmi şi duşi la secţia de poliţie/ Liberalii: Este un abuz de tip sovietic- VIDEO

Mai mulţi protestatari care îl aşteptau pe Liviu Dragnea la Topoloveni, în judeţul Argeş, au fost ridicaţi de jandarmi şi duşi la Poliţie pentru legitimare.

7945 afișări
Imaginea articolului Protestatarii care îl aşteptau pe Liviu Dragnea la Topoloveni, ridicaţi de jandarmi şi duşi la secţia de poliţie/ Liberalii: Este un abuz de tip sovietic- VIDEO

Protestatarii care îl aşteptau pe Liviu Dragnea la Topoloveni, ridicaţi de jandarmi şi duşi la secţia de poliţie - VIDEO

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Argeş, 10 persoane au fost ridicate din centrul localităţii Topoloveni şi conduse la secţia de poliţie.

„Au fost conduse la secţia de poliţie pentru legitimare. Participau la o adunare publică nedeclarată. Au afişat bannere şi au scandat lozinci. Cei 10 au fost ridicaţi după venirea lui Liviu Dragnea la Casa de Cultură”, a declarat Alexandru Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş.

Ce-am făcut? Bă, n-auzi, ce-am făcut? Lăsaţi-mă în pace!”, strigă un bărbat ridicat de jandarmi.

Liviu Dragnea participă, vineri, la o acţiune organizată de Primăria Topoloveni la Casa de Cultură aflată în centrul localităţii.

Raeţchi:Un abuz care plasează Jandarmeria în rândul forţelor de represiune de tip sovietic

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a reacţionat vineri, după ce mai mulţi protestatari care îl aşteptau pe Liviu Dragnea la Topoloveni au fost ridicaţi de jandarmi, afirmând că este ”un abuz care plasează Jandarmeria în rândul forţelor de represiune de tip sovietic”.

”Nu acceptaţi să săvârşiţi abuzuri împotriva cetăţenilor şi în favoarea lui Dragnea, pentru că ele nu vor putea fi muşamalizate la nesfârşit de Carmen Dan. Toate regimurile autoritare au un final, iar faptele ilegale ale Jandarmeriei rămân consemnate. Conducerea la secţie, la duba, suprimarea libertatii unui manifestant paşnic care se legitimează este un abuz care plasează Jandarmeria Română în rândul forţelor de represiune de tip sovietic, nu al celor din Uniunea Europeană. Iar faptele ilegale, subliniez, nu vor rămâne fără consecinţe”, a scris Raeţchi pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici