Protocoale SRI. Tăriceanu, critic la adresa Comisiei Europene: Are o responsabilitate, nu îmi imaginez că îşi va asuma

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, referitor la situaţia din sistemul judiciar, implicit existenţa şi funcţionarea protocoalelor ani de zile, că o responsabilitate are şi Comisia Europeană, dar nu îşi va asuma acest lucru.

1044 afișări
Imaginea articolului Protocoale SRI. Tăriceanu, critic la adresa Comisiei Europene: Are o responsabilitate, nu îmi imaginez că îşi va asuma

Tăriceanu, critici la adresa Comisiei Europene: Are o responsabilitate, nu îmi imaginez că îşi va asuma

"Comisia Europeană are o responsabilitate cu tot ce se întâmplă, nu îmi imaginez că işi va asuma responsabilitatea. Nouă ne revine această responsabilitate. Ce să facă Comisia Europeană? Ca au făcut o treabă superficială? Că au ştiut şi nu au făcut nimic? Rămâne ca noi să ne facem treaba şi cred că nu e mult spus dar trebuie să existe nişte răspunderi. Aceste încălcări la legislatie penală, adăugări la lege, aceste protocoale adăugau şi încălcau, nu pot să rămână la nivel de simple constatări, cred că trebuie să fie responsabilităţi asumat", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, la finalul lunii ianuarie, că reacţiile din ultima perioadă ale liderilor Uniunii Europene, referitoare la România şi la modificările aduse legilor Justiţiei, au arătat că există o denaturare a informaţiilor care ajung la forurile europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici