PSD Constanţa: De Ziua Marinei e posibil să apară persoane incitatoare la violenţă

Organizaţia PSD Constanţa a anunţat, într-o postare pe Facebook, că la festivităţile de miercuri, de Ziua Marinei Române, este posibil să apară persoane incitatoare la violenţă care să adreseze injurii partidului de guvernare. Filiala precizează că se delimitează de potenţiale agresiuni.

2593 afișări
Imaginea articolului PSD Constanţa: De Ziua Marinei e posibil să apară persoane incitatoare la violenţă

PSD Constanţa: De Ziua Marinei e posibil să apără persoane incitatoare la violenţă

"În contextul tulburărilor din ultimele zile, de pe scena politică românească, Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Constanţa consideră că nu este exclusă posibilitatea ca, la ceremoniile prilejuite de Ziua Marinei, să apară persoane incitatoare la violenţă, cu scopul de a adresa injurii nu numai principalului partid de guvernământ, ci şi administraţiilor centrale reprezentate la festivităţile de mâine. Organizaţia Judeţeană PSD Constanţa se delimitează de orice potenţială atitudine antisocială, de acţiuni violente, care nu urmăresc decât destabilizare, cu menţiunea că social-democraţii nu au fost, nu sunt şi nu vor fi nicicând adepţii sau promotorii instigării la violenţă, sub nicio formă", au scris reprezentanţii filialei PSD Constanţa, într-o postare marţi pe pagina de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române, eveniment care va avea loc pe faleza din faţa Comandamentului Flotei, în Constanţa, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului a fost prezent în fiecare an la festivităţile de Ziua Marinei Române.

Şi ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, va fi prezent miercuri la Constanţa, pentru a participa la activităţile dedicate Zilei Marinei Române, care se vor desfăşura pe faleza din faţa Comandamentului Flotei.

Potrivit unui comunica de presă al Ministerului Apărării Naţionale (MApN), Exerciţiul Naval Forţele Navale Române 18, cel mai mare spectacol naval al anului, este programat miercuri, 15 august, între orele 10.00 şi 12.30, la Constanţa, Mangalia, Brăila şi Tulcea, dar şi în Parcul Herăstrău, din Bucureşti. Activităţile specifice vor continua, între orele 13.00 şi 15.00, în Portul Tomis din Constanţa, unde marinarii militari vor organiza jocuri şi concursuri tradiţionale marinăreşti.

Ziua se va încheia cu concertul Muzicii Militare a Forţelor Navale, susţinut pe faleza din Constanţa, începând cu ora 20.30, iar marinarii militari se vor retrage cu torţe, în intervalul orar 21.00-23.00, în oraşele Constanţa şi Mangalia, conform sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici