PSD, obligat de instanţă să spună cât a costat închirierea elicopterului cu care a mers Dăncilă în Moldova

PSD este obligat de instanţă să spună cât a costat elicopterul cu care a mers Viorica Dăncilă în Moldova, în lipsa autostrăzilor. Decizia nu este definitivă.

1021 afișări
Imaginea articolului PSD, obligat de instanţă să spună cât a costat închirierea elicopterului cu care a mers Dăncilă în Moldova

PSD, obligat de instanţă să spună cât a costat închirierea elicopterului cu care a mers Dăncilă în Moldova

Reprezentantul unei organizaţii din Iaşi, Daniela Mitrofan, a dat în judecată PSD, în încercarea de a afla care a fost suma plătită pentru închirierea elicopterului cu care Viorica Dăncilă a vizitat judeţele Moldovei, cui aparţine firma de la care s-a închiriat elicopterul şi care este sursa banilor cu care s-a plătit elicopterul.

Daniela Mitrofan a câştigat procesul, iar acum PSD trebuie să dea detaliile cerute.

„Reset a adresat PSD o cerere în baza Legii 544/2001 (...). PSD nu ne-a răspuns, apoi am a înaintat o reclamaţie administrativă, tot fără răspuns. Pasul următor a fost acţionarea în instanţă”, spun reprezentanţii organizaţiei.

Decizia Tribunalului Iaşi poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

În vara acestui an, Viorica Dăncilă a mers cu elicopterul în judeţele Moldova, ​​precizând că pentru a putea ajunge în fiecare judeţ trebuie să apeleze şi la acest mijloc de transport. La rândul său, Mihai Fifor spunea că elicopterul este plătit din fondurile partidului.

„Am venit de foarte multe ori cu maşina. Este prima oară când vin cu elicopterul. Am spus că o să vin în fiecare judeţ al ţării. Ca să pot ajunge în fiecare judeţ trebuie să apelez de multe ori şi la acest mijloc de transport, dar am venit de fiecare dată cu maşina”, spunea la vremea respectivă Viorica Dăncilă, la Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
elicopter,
dăncilă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici