PSD sesizează luni CCR cu privire la asumarea răspunderii Guvernului pe legile justiţiei şi OUG 51

Vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea a anunţat, luni, că PSD va depune în cursul zilei sesizările la Curtea Constituţională cu privire la asumarea răspunderii Guvernului pe modificarea legilor justiţiei şi a OUG 51 privind transporturile.

248 afișări
Imaginea articolului PSD sesizează luni CCR cu privire la asumarea răspunderii Guvernului pe legile justiţiei şi OUG 51

PSD sesizează luni CCR cu privire la asumarea răspunderii Guvernului pe legile justiţiei şi OUG 51

„În ceea ce priveşte asumarea răspunderii Guvernului pe legile justiţiei sau pe OUG 51, PSD a pregătit deja sesizări de neconstituţionalitate către CCR, pentru că, dacă vorbim de legile justiţiei avem deja un referendum aprobat în România prin voinţa poporului român, care s-a exprimat foarte clar că nu îşi doreşte modificări pe legile justiţiei prin OUG sau ordonanţe mascate. Vom seziza CCR, care sunt convins că ne va da dreptate şi va opri această practică neconstituţională.Modifucprile pe care Guvernul şi le doreşte sunt deja în procedură parlamentară avansată de aprobare, iar documentele PSD vor fi depuse astăzi la CCR”, a spus Gabriel Zetea, după şedinţa PSD.

Biroul Permanent Naţional al PSD s-a reunit, luni la Parlament de la ora 10.00, pentru a aproba sesizările pe care social-democraţii le vor depune la CCR.

Sesizările la Curtea Constituţională vor viza proiectul care modifică legile justiţiei şi cel pentru abrogarea OUG 51 privind transporturile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici