Pubelele cu sare puse de autorităţi într-un municipiu pentru a evita alunecările lângă blocuri au fost furate

Mai multe pubele cu sare au fost amplasate de autorităţile gălăţene lângă blocuri, în aşa fel încât să poată fi folosite în caz de gheţuş sau polei. După o zi, pubelele cu sare au dispărut.

549 afișări
Imaginea articolului Pubelele cu sare puse de autorităţi într-un municipiu pentru a evita alunecările lângă blocuri au fost furate

Pubelele cu sare puse de autorităţi într-un municipiu pentru a evita alunecările lângă blocuri au fost furate

Mai multe pubele din oraşul Galaţi în care era depozitată sare pentru sezonul rece au fost furate. Ele fuseseră amplasate de reprezentanţii societăţii de salubrizare în urmă cu două zile chiar lângă punctele de colectare a gunoiului.

Printr-un comunicat de presă, Primăria Galaţi anunţa că a montat pubele cu sare în punctele de colectare a deşeurilor din cartierele oraşului.

În anunţul respectiv reprezentanţii municipalitaţii subliniau faptul că sarea nu este „destinată consumului alimentar, ci prevenirii alunecării, când se formează gheaţă sau polei, la intrările în scările de bloc sau pe căile de acces pietonale din apropierea acestora”.

La o zi de la amplasarea publelor cu sare, Primăria a anunţat pe Facebook că acestea au dispărut.

Reprezentanţii municipalităţii au cerut ajutorul populaţiei pentru prinderea hoţilor.

„Apel la spiritul civic! Trei dintre pubelele cu sare, ce poate fi folosită pentru prevenirea alunecării în caz de polei sau gheaţă, au dispărut la scurt după ce au fost amplasate. Este vorba despre pubela de la punctul de colectare a deşeurilor din cartierul I.C. Frimu, din zona blocului U7, de pubela din cartierul Micro 40, din zona blocului F2, şi de pubela din zona fostului cinematograf Flacăra. Facem apel pe această cale la spiritul civic, să păstrăm bunurile comune, iar dacă sunteţi martorii unor acte de furt sau vandalism vă rugăm să contactaţi Poliţia Locală în vederea identificării autorilor. Vă mulţumim!”, a anunţat Primăria Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sare,
furt,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici