Purtarea măştilor de protecţie devine obligatorie, de astăzi, în Timişoara / Lista completă a zonelor din România unde masca e obligatorie

Purtarea măştilor de protecţie devine obligatorie începând de miercuri şi în Timişoara. Se pot folosi eşarfe, măşti din pânză sau orice alte tipuri de protecţie care să acopere nasul şi gura.

14410 afișări
Imaginea articolului Purtarea măştilor de protecţie devine obligatorie, de astăzi, în Timişoara / Lista completă a zonelor din România unde masca e obligatorie

Purtarea măştilor de protecţie devine obligatorie, de astăzi, în Timişoara / Lista completă a zonelor din România unde masca e obligatorie

Potrivit unei hotărâri a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă a Timişoarei, din 22 aprilie 2020, purtarea măştii devine obligatorie.

„Pe teritoriul administrativ al municipiului Timişoara se instituie obligativitatea persoanelor de a purta mască şi mănuşi pe mijloacele de transport public şi în spaţiile închise ale structurilor închise publice şi private în care se desfăşoară relaţii cu publicul”, se arată în decizia CSU Timişoara.

Potrivit autorităţilor, pe post de mască pot fi folosite şi eşarfe, pentru a existe un filtru între atmosferă şi aparatul respirator (nas şi gură).

Vor exista trei zile în care nu se vor aplica amenzi.

Purtarea măştii este obligatorie şi în judeţele Constanţa, Maramureş, Galaţi, Iaşi, Vaslui şi Suceava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici