"Rabla" 2011 va include şi instituţiile publice

Programul "Rabla" din acest an va per­mite achiziţia unor maşini noi şi casarea unora mai vechi de zece ani inclusiv instituţiilor publice, potrivit declaraţiilor ministrului mediului Laszlo Borbely.

362 afișări
Imaginea articolului "Rabla" 2011 va include şi instituţiile publice

"Rabla" 2011 va include şi instituţiile publice (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, aceasta este cea de-a doua extindere a programului după ce anul trecut s-a permis pe lângă accesul persoanelor fizice şi cel al persoanelor juridice. În 2010 s-a operat o interdicţie prin care au­torităţile statului nu puteau achiziţiona automobile noi.

Programul "Rabla" de anul acesta va păs­tra aceeaşi formulă ca şi cea de anul trecut, păstrând acelaşi număr de trei tichete, cu o valoare nominală de 3.800 lei, ceea ce face ca statul să acorde un ajutor de aproximativ 166 mil. euro şi anul viitor, dacă numărul de tichete va fi tot de 190.000.

Iniţial, la începutul lunii noiembrie, ministrul anunţa că ia în calcul pentru "Rabla" 2011 inclusiv majorarea numărului de vou­chere la patru, dar reducerea valorii acestora la 3.000 de lei.

Iniţial, programul trebuia să demareze la 1 februarie, după care a amânat de două ori, ultima dată valabilă fiind cea de 18 martie.

Citeşte mai multe despre programul Rabla 2011 pe www.zf.r

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici