RADET: Alimentarea cu apă caldă şi căldură a fost reluată în toate zonele afectate din Capitală

Alimentarea cu apă caldă şi căldură a fost reluată la parametri normali în cartierele din sectoarele 1, 2, 5 şi 6 afectate în urma avariei din reţeaua termică CET Grozăveşti, a anunţat, duminică, Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET).

108 afișări
Imaginea articolului RADET: Alimentarea cu apă caldă şi căldură a fost reluată în toate zonele afectate din Capitală

RADET: Alimentarea cu apă caldă şi căldură a fost reluată în toate zonele afectate din Capitală (Cătălina Filip/Mediafax Foto)

"Echipele de intervenţie din cadrul Electrocentrale Bucureşti au finalizat lucrările la avaria apărută la CET Grozăveşti. Toate punctele termice din zonele afectate ale RADET Bucureşti furnizeazǎ energie termică pentru apă caldă de consum şi încǎlzire la parametri normali", se arată într-un comunicat de presă al RADET.

Potrivit RADET, începând de vineri seară, agentul termic pentru încălzire şi apă caldă nu a mai fost furnizat la parametri normali în mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 5 şi 6 din Capitală, din cauza avariei la CET Grozăveşti.

Zonele afectate au fost: în sectorul 1- Aviaţiei, Radu Beller, Iancu de Hunedoara, Dorobanţi, Banu Manta, Nicolae Titulescu, Piaţa Gării, Piaţa Victoriei, Dinicu Golescu şi străzile adiacente; în sectorul 2 - Şos. Ştefan cel Mare, Aleea Circului şi străzile adiacente; în sectorul 5 - Calea 13 Septembrie, Panduri, Drumul Sării, Petre Ispirescu şi străzile adiacente; în sectorul 6 - Drumul Taberei, Timişoara, Iuliu Maniu, Virtuţii, Timonierului, Piaţa Gorjului şi străzile adiacente.

Electrocentrale Bucureşti (ELCEN) arăta sâmbătă, într-un comunicat de presă, că a propus RADET să crească sarcina termică şi zonele de acoperire din CET Sud şi CET Progresu, pentru alimentarea în regim temporar a cartierelor afectate din Capitală, însă reprezentanţii regiei au refuzat, din cauza stării tehnice a reţelelor de transport şi distribuţie.

"Din acest motiv, ELCEN este nevoită să furnizeze agent termic la parametri scăzuţi până la remedierea avariei", preciza sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici