RADET anunţă a doua avarie majoră în doar 24 de ore, la Magistrala de termoficare Grozăveşti

RADET anunta că, joi, în jurul orei 17:00, a avut loc o avarie la Magistrala de termoficare Grozăveşti – Griviţa, cu o vechime de 40 de ani, termenul estimat de remediere fiind de 12 – 14 ore.

3991 afișări
Imaginea articolului RADET anunţă a doua avarie majoră în doar 24 de ore, la Magistrala de termoficare Grozăveşti

RADET anunţă a doua avarie în doar 24 de ore, la Magistrala de termoficare Grozăveşti

„RADET anunta ca, astazi, in jurul orei 17:00, a avut loc o avarie la Magistrala de termoficare Grozavesti – Grivita, cu o vechime de 40 de ani. Vom reveni cu date suplimentare dupa efectuarea manevrelor de inchidere a apei si izolare a zonei afectate", anunţă RADET.

Echipele RADET sunt la faţa locului pentru operaţiunea de evacuare a apei din galerie, urmând ventilarea, înlocuirea tronsonul afectat şi ulterior repunerea în funcţiune.

Termenul estimat de remediere este de 12 – 14 ore.

Este a doua avarie anunţată joi de RADET. Regia a mai precizat că, urmare a unei avarii produse pe Magistrala de termoficare 2Dn 600, veche de 43 de ani, se sistează furnizarea agentului termic pentru un interval de maximum 24 de ore în zona Fundeni.

Cinci puncte termice si două instituţii sunt afectate de această avarie, printre care şi Spitalul Fundeni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
avarie,
radet,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici