RADET Bucureşti anunţă că e pregătită de furnizarea agentului termic pentru încălzire

RADET Bucureşti anunţă, duminică, că este pregătită tehnic pentru începerea furnizării agentului termic pentru încălzire, urmând ca decizia să fie luată când temperatura medie zilnică între orele 20 – 06 va fi de +10 grade Celsius sau mai mică.

243 afișări
Imaginea articolului RADET Bucureşti anunţă că e pregătită de furnizarea agentului termic pentru încălzire

"Potrivit prevederilor legale, sezonul de încălzire pentru consumatorii de tip urban va începe în funcţie de condiţiile meteo, când acestea se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16. 05. 2018. Astfel, agentul termic pentru încălzire se va furniza după trei zile consecutive, când temperatura medie zilnică între orele 20 – 06 va fi de +10 grade Celsius sau mai mici", anunţă RADET Bucureşti, într-un comunicat de presă remis duminică MEDIAFAX.

Regia precizează că poate furniza căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care solicită acest lucru.

RADET a început încă din data de 23 septembrie 2019, încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică pentru noul sezon de încălzire 2019 - 2020.

Vremea se va menţine şi în Capitală deosebit de rece pentru această perioadă din an, cu temperaturi maxime de 13-15 grade Celsius şi cu intervale de ploaie slabă mai ales duminică, a anunţat Administraţia Naţională de Meteorologie, într-o prognoză specială pentru Bucureşti.

Meteorologii avertizează că temperaturile maxime nu vor depăşi 13-15 grade Celsius, iar minimele vor fi de 4-6 grade Celsius. Cerul va fi temporar noros şi vor fi intervale cu ploaie slabă mai ales pe parcursul zilei de duminică, 6 octombrie. Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu intensificări de 35…40 km/h.

Taguri:
radet,
căldură,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici