RADET nu mai are probleme care să pună în pericol livrarea de apă caldă şi căldură către consumatori

Problemele de la RADET au fost rezolvate, bugetul a fost aprobat de CGMB, iar ELCEN poate plăti facturile restante cu împrumut din Trezorerie, sunt concluziile întâlnirii pe care premierul Dacian Cioloş şi primarul Capitalei, Răzvan Sava, au avut-o, miercuri, la sediul Guvernului.

817 afișări
Imaginea articolului RADET nu mai are probleme care să pună în pericol livrarea de apă caldă şi căldură către consumatori

RADET nu mai are probleme care să pună în pericol livrarea de apă caldă şi căldură către consumatori

La finalul întâlnirii, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, a precizat că în perioada următoare, având bugetul odată aprobat, RADET va avea banii necesari pentru a efectua mentenanţa la anumite instalaţii tehnice, cazane sub presiune etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici