Radu Mazăre nu se poate căsători de ziua lui. Când ajunge în ţară iubita lui

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, vrea să se căsătorească cu iubita sa pe data de 10 iulie, aşteptând în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele, a precizat, pentru MEDIAFAX, fratele fostului edil, Mihai Mazăre.

984 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre nu se poate căsători de ziua lui. Când ajunge în ţară iubita lui

Radu Mazăre nu se poate căsători de ziua lui. Când ajunge în ţară iubita lui

Fratele fostului edil, Mihai Mazăre, a precizat pentru MEDIAFAX că Radu Mazăre vrea să se căsătorească cu iubita sa, Roxana Mihalache, pe data de 10 iulie, aşteptând în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele.

Avocata fostului edil a mers marţi la primărie pentru a rezerva data, însă actele trebuie depuse de unul dintre soţi, aşa că va reveni alături de Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre, care se întoarce miercuri în ţară.

"Pentru 10 iulie. Nu o face de ziua lui, după ziua lui. Ca să iasă şi analizele, şi certificatele şi la medicul de familie...Este o procedură destul de complexă. Eu doar am venit să fac rezervarea, să vorbesc cu domnul primar,. să prezint cererile de la penitenciar, pe care le-am văzut aprobate şi urmând să vin cu Roxana, că trebuie să fie ori el, ori ea. Cum el nu poate, o aşteptăm pe ea", a declarat marţi, Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, la ieşirea de la sediul Primăriei Sectorului 5.

Iniţial, fostul edil a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când împlineşte şi 51 de ani, dar acest lucru nu va fi posibil.

Potrivit legii, numărul maxim de persoane care pot participa la un astfel de eveniment este de 10. „Familiile şi atât. Şi nu ajung toţi membrii doritori”, a mai spus, pentru MEDIAFAX, fratele fostului primar.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanţei să rămână tot în această unitate de detenţie, în regim închis, până în anul 2021.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici