Radu Mazăre renunţă la organizarea Revelionului în stradă

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat, luni, că renunţă la organizarea Revelionului în stradă, susţinând că artiştii i-au cerut sume “fabuloase” pentru concerte şi că nu vrea să-şi “bată joc de bani”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

126 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre renunţă la organizarea Revelionului în stradă

Radu Mazăre renunţă la organizarea Revelionului în stradă (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Întrebat, la finalul şedinţei Consiliului Local, dacă va mai fi organizat ”Carnavalionul”, Mazăre a răspuns: “În principiu, cred că nu, pentru că costurile lui sunt foarte mari. Artiştii ne cer nişte sume fabuloase, ne cer 50.000 de euro pentru un spectacol, având în vedere că trebuie să facem în patru locuri...Păi, Bănică, Loredana, Brenciu. Nu pot şi nu cred că e normal să dăm jumătate de milion de euro ca să organizăm un Carnavalion pentru trei ore, chiar mi se pare că ne batem joc de bani”.

Radu Mazăre anunţase, în vară, că, pentru prima dată, în acest an Primăria va organiza Revelionul în stradă, în patru intersecţii din oraş.

”Carnavalionul va fi organizat în intersecţii. O să blocăm patru intersecţii şi o să dăm rute alternative. (...) Nu ştiu cât va costa şi nici în ce va consta, dar o să vă spun la momentul respectiv. În orice caz, mare parte din populaţie o să fie pe stradă împreună cu mine”, susţinea Radu Mazăre în urmă cu două luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici