Radu Mazăre şi Liviu Dragnea, în acelaşi penitenciar. Fratele fostului edil spune dacă se întâlnesc

Radu Mazăre nu s-a întâlnit până în prezent, în Penitenciarul Rahova, cu fostul lider PSD Liviu Dragnea sau cu fostul şef ANAF Sorin Blejnar, deoarece cei din urmă sunt cazaţi în alt corp al închisorii.

1355 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre şi Liviu Dragnea, în acelaşi penitenciar. Fratele fostului edil spune dacă se întâlnesc

Ce a răspuns fratele lui Radu Mazăre când a fost întrebat dacă fostul edil şi Liviu Dragneau s-au întâlnit în penitenciar

„Ei stau în alt corp al închisorii şi nu au legătură cu domnul (Liviu, n.r.) Dragnea sau (Sorin, n.r.) Blejnar”, a răspuns Mihai Mazăre, la Penitenciarul Rahova, la o întrebare a jurnaliştilor.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

În acelaşi penitenciar se mai află şi fostul lider PSD, Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman, dar şi fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, care trebuie să execute o pedeapsă de 5 ani pentru trafic de influenţă.

Taguri:
mazăre,
dragnea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici