Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, vrea redeschiderea şcolilor, teatrelor şi restaurantelor

  • Primarul dă exemplul pieţei Obor şi pe acelaşi sistem vrea şi redeschiderea şcolilor
  • Şcolile se pot redeschide dacă vor fi aerisite din 20 în 20 de minute
  • Teatrele trebuie să îşi pună la punct sistemele de ventilaţie pentru a funcţiona
1818 afișări
Imaginea articolului Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, vrea redeschiderea şcolilor, teatrelor şi restaurantelor

Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, vrea redeschiderea şcolilor, teatrelor şi restaurantelor

Probabil că te-ai obişnuit cu ideea că pandemia va mai ţine câteva luni. Cu acest gând, primarul sectorului doi al Capitalei, Radu Mihaiu, se gândeşte la soluţii pentru a redeschide şcolile, restaurantele şi teatrele în siguranţă. Pierdem un an din viaţa oamenilor şi trebuie să învăţăm să trăim cu măsurile de protecţie, spune el.

Dacă crezi că orele online nu sunt benefice pentru copilul tău, îmbracă-l bine dacă eşti dispus să îl trimiţi la şcoala.

Radu Mihaiu, primar Sector 2, Bucureşti: Pentru a putea păstra şcolile deschise, aş da puţin din exemplul Pieţei Obor. Şcolile pot rămâne deschise dacă avem o aerisire corectă. Ar trebui ca şcolile să fie mai bine aerisite, o aerisire totală la 20 de minute, iar geamurile ar trebui păstrate rabatate. Sunt multe restaurante care au condiţii pentru a le păstra deschise. Au o ventilaţie suficientă, au pregătire suficientă. În cazul teatrelor trebuie să se găsească o soluţie în aşa fel încât ele să fie mai bine ventilate. Problema majoră este că nu sunt bine ventilate. Putem să folosim aceste teste rapide ca fiind un filtru de preselecţie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici