Raed Arafat: Nu sunt interesat să intru în politică nici acum şi nici în viitor

Subsecretarul de stat Raed Arafat spune că nu este interesat să intre în politică nici acum, nici în viitor, reacţia lui venind după ce vicepreşedintele PDL Mihaela Popa a afirmat că "notorietatea şi credibilitatea" îl recomandă a fi chiar contracandidat al lui Sorin Oprescu la municipalitate.

580 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat: Nu sunt interesat să intru în politică nici acum şi nici în viitor

Raed Arafat: Nu sunt interesat să intru în politică nici acum şi nici în viitor (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

"Am spus şi repet, nu sunt interesat să intru în politică nici acum şi nici în viitor. Aş vrea să se înţeleagă acest mesaj. Nu am nicio intenţie de a intra în politică", a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX subsecreatarul de stat Raed Arafat.

Vicepreşedintele PDL Mihaela Popa susţine că fenomenul Arafat arată o foame a societăţii civile pentru profesionişti, adăugând că "notorietatea şi credibilitatea" acestuia îl recomandă a fi "un bun candidat pe vot uninominal, poate chiar contracandidatul lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei".

Mihaela Popa arată, într-un comunicat de presă transmis marţi presei, că evenimentele din aceste zile arată că oamenii simt o aversiune faţă de partidele de la putere, însă aceştia nici nu simpatizează cu partidele din opoziţie.

"Fenomentul Arafat arată clar o foame a societăţii civile pentru profesionişti, experţi şi oameni integri din orice domeniu. Notorietatea şi credibilitatea doctorului Raed Arafat îl recomandă a fi un foarte bun candidat pe vot uninominal, poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primăria Capitalei", a afirmat Mihaela Popa.


Raed Arafat a revenit în Ministerul Sănătăţii pe postul de subsecretar de stat la o săptămână după ce demisionat din funcţie în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu.

Premierul Emil Boc a spus că revenirea lui Arafat la MS a avut loc deoarece există voinţă "din ambele părţi", acesta având marţi dimineaţă o discuţie şi cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul Sănătăţii.

Iniţial, oamenii au ieşit în stradă în Capitală şi în mai multe oraşe nemulţumiţi de plecarea lui Raed Arafat din Ministerul Sănătăţii, însă ulterior protestele au continuat la adresa preşedintelui Traian Băsescu şi a actualei guvernări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici