Răsplata pentru cei îşi plătesc taxele. O primărie a organizat o tombolă, premiul cel mare fiind o excursie la Praga

O tombolă specială pentru locuitorii oraşului Cavnic, judeţul Maramureş, care îşi plătesc la timp impozitele şi taxele locale, este organizată de Primărie. Premiul e o excursie de două persoane la Praga.

553 afișări
Imaginea articolului Răsplata pentru cei îşi plătesc taxele. O primărie a organizat o tombolă, premiul cel mare fiind o excursie la Praga

Răsplata pentru cei îşi plătesc taxele

Primarul din Cavnic, Vladimir Petruţ, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că soluţia organizării tombolei a fost aleasă ca un element de stimulare a contribuabililor de a-şi plăti taxele şi impozitele locale până în 30 martie.

„Am lansat o tombolă specială pentru locuitorii din Cavnic pentru a-i stimula să îşi plătească impozitele şi taxele locale la timp, pentru tot anul, până în 30 martie. Astfel, pe lângă reducerea de 10% de care beneficiază conform legii, pot participa la o tombolă specială, organizată de Primăria Cavnic, unde vor avea posibilitatea să câştige o excursie în Praga pentru două persoane. Oferta se adresează tuturor căvnicarilor care îşi onorează obligaţiile către bugetul local până în 30 martie. Dacă reuşim colectarea banilor în avans, ne ajută să putem co-finanţa proiecte, studii, dar şi să plătim facturile de utilităţi la şcoli, primăria şi spital de peste iarnă”, a spus Petruţ.

Potrivit acestuia, tragerea la sorţi a câştigătorului tombolei va avea loc la începutul lunii aprilie, iar perioada excursiei la Praga va fi stabilită înainte sau după Paşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici