RATB va asigura transport gratuit pentru copiii care participă la programul "Şcoala altfel"

Regia Autonomă de Transport Bucureşti va asigura transportul gratuit pentru copiii preşcolari, elevii şi cadrele didactice din Bucureşti care participă la activităţile desfăşurate prin Programul "Şcoala altfel", în condiţiile în care până acum părinţii plăteau pentru închirierea autobuzelor.

795 afișări
Imaginea articolului RATB va asigura transport gratuit pentru copiii care participă la programul "Şcoala altfel"

RATB va asigura transport gratuit pentru copiii care participă la programul "Şcoala altfel" (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

Consilierii generali au aprobat, marţi, un proiect de hotărâre privind asigurarea de către Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a transportului local gratuit pentru copiii de grădiniţă, elevii şi cadrele didactice din Bucureşti care participă la activităţile desfăşurate prin Programul "Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!".

Până acum, părinţii plăteau pentru închirierea autobuzelor în săptămâna "Şcoala altfel", când copiii merg în diverse excursii.

Programul "Şcoala altfel" se desfăşoară anul acesta în perioada 6 - 10 aprilie, când în unităţile de învăţământ au loc diverse activităţi extraşcolare, iar cadrele didactice au libertatea de a alege activităţile în care să fie implicaţi copiii. Elevii au astfel ocazia să meargă la teatru, la film, la muzee sau să participe la evenimente sportive, dar şi să viziteze sedii de instituţii publice.

Imediat după "Şcoala altfel", va începe vacanţa de primăvară, iar copiii vor sta acasă în perioada 11 - 19 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici