RATB va suplimenta miercuri mijloacele de transport în comun din cauza mitingului

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a anunţat că va suplimenta numărul mijloacelor de transport în comun pentru miercuri, când va avea loc un amplu miting în faţa Guvernului, traseele a patru linii de autobuz care traversau Piaţa Victoriei fiind modificate.

133 afișări
Imaginea articolului RATB va suplimenta miercuri mijloacele de transport în comun din cauza mitingului

RATB va suplimenta miercuri mijloacele de transport în comun din cauza mitingului (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de marţi al RATB, traseele liniilor de transport în comun care circulă în zona Pieţei Victoria, unde se va desfăşura mitingul organizat de confederaţiile sindicale, vor fi modificate, fiind suplimentate cu zece procente.

Astfel, autobuzele liniei 122 vor circula pe traseul de bază numai între "Cartierul Latin" şi Piaţa Romană, cele ale linie 381 vor circula pe traseul de bază numai între Piaţa Reşiţa şi Piaţa Romană.

Potrivit sursei citate, autobuzele liniei 300 vor funcţiona pe traseul de bază între staţiile "Clăbucet" şi intersecţia Bulevardului Ion Mihalache cu strada Buzeşti, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri prin strada Buzeşti, strada Occidentului, Bulevardul Gh. Manu, Bulevardul Lascăr Catargiu, Piaţa Romană, apoi traseul de bază.

Şi linia expres de autobuze 783 va funcţiona pe un traseu modificat în ambele sensuri de la "Piaţa Arcul de Triumf " prin Bulevardul C-tin Prezan, Calea Dorobanţilor, Bulevardul Dacia, Piaţa Romană, apoi traseul de bază.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a solicitat bucureştenilor ca miercuri, când aproximativ 60.000 de oameni sunt aşteptaţi să protesteze la sediul Guvernului, să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici