Razie în Bucureşti: sute de sancţiuni au fost aplicate şoferilor

Sute de sancţiuni au fost aplicate în noaptea de sâmbătă spre duminică şoferilor care au încălcat legea. Sancţiunile au fost stabilite în timpul unei ample acţiuni a Poliţiei Capitalei.

355 afișări
Imaginea articolului Razie în Bucureşti: sute de sancţiuni au fost aplicate şoferilor

Razie în Bucureşti: sute de sancţiuni au fost aplicate şoferilor

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au desfăşurat activităţi de control în mai multe zone „în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive.”

Totodată, controalele poliţiştilor au vizat autovehiculele care transportă persoane în regim de taxi.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii rutieri au aplicat 176 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 108.900 lei şi au constatat cinci infracţiuni. Trei dintre acestea sunt pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, una pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi încă una pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat.

De asemenea, au fost reţinute 22 permise de conducere pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru încălcarea regimului legal de viteză, pentru infracţiunile la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi pentru că nu a fost respectată culoarea roşie a semaforului.

Totodată, au fost reţinute 22 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate şi pentru lipsa autorizaţiei taxi. În acest caz poliţiştii au dispus şi suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului pentru o perioadă de 6 luni de zile prin retragerea plăcuţelor cu numărul de înmatriculare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici