Razie la un târg din Capitală. Poliţiştii au confiscat mii de produse şi au aplicat sancţiuni de peste 28.000 de lei

  • Peste 3.500 de produse posibil contrafăcute au fost confiscate, duminică, de poliţişti
  • Razia s-a desfăşurat la Târgul Vitan, din Bucureşti
  • Oamenii legii au aplicat sancţiuni de peste 28.000 de lei
2241 afișări
Imaginea articolului Razie la un târg din Capitală. Poliţiştii au confiscat mii de produse şi au aplicat sancţiuni de peste 28.000 de lei

Razie la un târg din Capitală. Poliţiştii au confiscat mii de produse şi au aplicat sancţiuni de peste 28.000 de lei

Peste 260 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sprijiniţi de jandarmi au desfăşurat, duminică, o amplă acţiune de verificare într-un târg din Sectorul 4.

„S-a urmărit legalitatea funcţionarii societăţilor comerciale din acest spaţiu, legalitatea actelor de comerţ şi existenţa autorizaţiilor necesare funcţionării. Au fost verificate documentele autoturismelor aflate la vânzare şi provenienţa componentelor auto comercializate”, conform Poliţiei Bucureşti.

În urma raziei, au fost întocmite 20 de dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializare a produselor contrafăcute şi au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 28.305 lei.

De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea confiscării peste 3.500 de produse posibil contrafăcute (îmbrăcăminte, încălţăminte şi cosmetice) în valoare de peste 530.000 lei.

„Pe parcursul acţiunii au fost verificate documentele a 3.500 de persoane. Având în vedere specificul târgului au fost verificate 585 de vehicule”, menţionează sursa citată.

Poliţiştii aflaţi în dispozitivele constituite în punctele de acces au depistat o persoană aflată la volan sub influenţa substanţelor psihoactive, o persoană ce conducea fără a poseda permis de conducere, precum şi o alta ce conducea având acest drept suspendat. În toate aceste cazuri au fost întocmite dosare penale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici