RAZIE pe Autostrada Soarelui: Peste 30 de şoferi, sancţionaţi sâmbătă dimineaţă pentru depăşirea vitezei legale

Peste 30 de şoferi au fost sancţionaţi contravenţional pentru depăşirea vitezei legale, în urma controalelor făcute sâmbătă dimineaţă, în intervalul 9.00 - 12.00, pe autostrada Bucureşti - Constanţa (A2), informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

279 afișări
Imaginea articolului RAZIE pe Autostrada Soarelui: Peste 30 de şoferi, sancţionaţi sâmbătă dimineaţă pentru depăşirea vitezei legale

RAZIE pe Autostrada Soarelui: Peste 30 de şoferi, sancţionaţi sâmbătă dimineaţă pentru depăşirea vitezei legale (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax foto)

Poliţiştii rutieri au aplicat, în total, 40 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 33 pentru depăşirea vitezei legale, şase pentru alte abateri, iar una pentru defecţiuni tehnice ale autovehiculelor. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 17.200 de lei, se precizează într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

De asemenea, poliţiştii au reţinut un certificat de înmatriculare.

La controalele pe autostrada Bucureşti - Constanţa au participat poliţişti din cadrul Direcţiei Rutiere a IGPR, împreună cu cei de la Biroul de Poliţie A2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici