Video Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte să fie descoperit. Noi date despre moartea cumplită a vedetei - Imagini de la locul tragediei

Reprezentanţii Ambulanţei Constanţa au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte de a fi găsit lângă maşină, de localnicul care a dat alarma la 112.

18307 afișări

Reprezentanţii Ambulanţei Constanţa, care au ajuns la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că au găsit trupul creatorului de modă în afara maşinii, cu urme că decesul ar fi survenit cu câteva ore înainte de a fi descoperit.

Întrebaţi dacă decesul s-ar fi produs în timpul nopţii, sursele citate au spus că se va şti cu exactitate momentul morţii, după autopsie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări in rem pentru ucidere din culpă după ce creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în accident rutier.

Surse din anchetă au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranţă, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului.

De altfel, din cauza impactului şi a faptului că nu purta centura de siguranţă, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului.

Designerul a murit pe loc.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, judeţul Constanţa. Acesta era singur în maşină şi, din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci.

Primele cercetări arată că maşina condusă de creatorul de modă a mers pe drumul de pământ aproximativ un kilometru, din drumul judeţean, înainte să se oprească.

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele şi ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci”, a mai spus reprezentantul Poliţiei Constanţa.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac verificări pentru a stabili toate circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier in urma căruia Răzvan Ciobanu a murit. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici