Reacţia Gabrielei Firea după ce s-a spus că unele dintre noile autobuze Otokar sunt defecte: Este o ştire falsă

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, luni, că cele 30 de autobuze nou introduse în traficul din Bucureşti nu sunt defecte, ci unul singur a avut, sâmbătă, o problemă „care a fost remediată pe loc”.

4099 afișări
Imaginea articolului Reacţia Gabrielei Firea după ce s-a spus că unele dintre noile autobuze Otokar sunt defecte: Este o ştire falsă

Reacţia Gabrielei Firea după ce s-a spus că unele dintre noile autobuze Otokar sunt defecte: Nu este adevărat

„Nu se confirmă ştirea potrivit căreia toate autobuzele achiziţionate şi sunt acum în trafic sunt defecte, este o ştire falsă. A fost o singură situaţie, o singură defecţiune, din cele 30 de autobuze care au intrat în trafic la 1 decembrie. Un singur caz se confirmă, care a fost remediat în aceeaşi zi, pe loc. Mentenanţa este asigurată 8 ani de zile de câştigătorul licitaţiei, dar verificările zilnice şi reparaţiile curente se realizează de angajaţii STB”, a declarat Gabriela Firea.

Edilul îi acuză pe unii lideri de sindicat de la STB de faptul că s-au „apucat de politică”.

„Unii lideri de sindicat au început să facă politică şi să facă declaraţii, şi exced cadrul lor de reprezentare. Ei trebuie să fie interesaţi de salariile angajaţilor şi de condiţiile de muncă”, a mai declarat Gabriela Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici