Reacţia hotelierilor după anunţarea măsurile de relaxare din 1 iunie: E un pas timid, dar încurajator pentru noi

  • Cătălin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere: ”Măsurile de relaxare anunţate pentru 1 iunie sunt un pas mic înainte pentru hotelieri”.
  • Redeschiderea teraselor va permite hotelierilor să îţi ofere micul dejun, prânzul sau cina în aer liber.
  • Din 15 iunie, hotelierii aşteaptă redeschiderea piscinilor exterioare, redeschiderea restaurantelor şi reglementări pentru transportul turiştilor cu autocarul.
733 afișări
Imaginea articolului Reacţia hotelierilor după anunţarea măsurile de relaxare din 1 iunie: E un pas timid, dar încurajator pentru noi

Reacţia hotelierilor după anunţarea măsurile de relaxare din 1 iunie: E un pas timid, dar încurajator pentru noi

După anunţarea noilor măsuri de relaxare începând cu 1 iunie, hotelierii spun că acestea au fost aşteptate şi negociate cu autorităţile.

„E un pas mic înainte, dar un pas înainte, care ar putea să ducă, dacă va fi urmat şi de alţi paşi pe măsură, la o deschidere a turismului. Deocamdată e un pas timid, un pas prudent, dar care e încurajator pentru noi pentru a deschide sezonul”, spune Cătălin Ile, preşedinntele Federaţiei Industriei Hoteliere din România.

Redeschiderea teraselor permite hotelierilor să primească turişti.

„Dăm drumul la terase deja activitatea noastră a hotelierilor se poate desfăşura pe alte coordonate. Putem să le facem un mic dejun pe terase, putem să-i servim cu o cină, să-i servim cu un prânz.”

Totuşi, redeschiderea efectivă a turismului în România s-ar putea întâmpla abia din 15 iunie. Hotelierii aşteaptă permisiunea de a deschide piscinele exterioare, deschiderea restaurantelor în interior, dar şi alte condiţii de transport al turiştilor cu autocarele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici