Reacţia lui Marcel Vela, după ce mascaţii au descins la adresa greşită: „Nu a fost nicio eroare”

  • Marcel Vela nu îşi cere scuze pentru descinderea cu mascaţii la adresa greşită din Braşov
  • „Nu a fost o eroare a poliţiei, este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă”
  • Trei suspecţi au fost arestaţi în acest dosar
3632 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Marcel Vela, după ce mascaţii au descins la adresa greşită: „Nu a fost nicio eroare”

Marcel Vela: „Nu îmi cer scuze pentru percheziţia din Braşov. Nu a fost nicio eroare”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, luni, la audierea din Parlament, că procedura a fost corectă şi că nu a fost o eroare a poliţiei.

„Nu îmi cer scuze pentru că nu a fost o eroare a poliţiei, este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă. Nu a fost nicio eroare, oameni buni! La început, a fost o neînţelegere şi a apărut stirea pe flux că au intrat greşit. Dar procedura a fost corectă, în sensul că a fost o acţiune în baza unui ordin dat de un judecător”, a spus Vela, în faţa comisiei reunite a Parlamentului, unde a primit aviz negativ pentru portofoliul Ministerului de Interne.

Mascaţii au descins, zilele trecute, la o adresă greşită în Braşov. Încurcătura a pornit de la faptul că în acea casă, pentru care magistraţii Tribunalului Braşov au emis mandate de percheziţie, a locuit în trecut unul dintre suspecţi. Acesta se mutase între timp, dar datele nu au fost actualizate.

Trei suspecţi au fost arestaţi în acest dosar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici