Reacţia unui poliţist când a văzut doi bărbaţi cu cagule în Ploieşti. Cine erau de fapt indivizii

Doi comedianţi din Ploieşti, cunoscuţi în mediul online, au fost amendaţi, marţi, alături de cel care îi filma, după ce au fost observaţi pe o stradă din oraş de un poliţist, iar acesta a crezut că este martor la un jaf, comedianţii purtând cagule.

2784 afișări
Imaginea articolului Reacţia unui poliţist când a văzut doi bărbaţi cu cagule în Ploieşti. Cine erau de fapt indivizii

După faptă şi răsplată: Doi comedianţi au fost amendaţi după ce au înscenat o farsă

Potrivit Poliţiei Prahova, un poliţist care mergea spre locul de muncă, a observat pe o stradă din Ploieşti, doi bărbaţi cu feţele acoperite, care fugeau şi transportau o geantă voluminoasă.

„Având în vedere cele observate, s-a conturat ideea că este vorba despre o faptă penală, aşa că a intervenit şi a imobilizat cei doi bărbaţi, prin folosirea mijloacelor specifice, dar fără a executa focuri de armă. După imobilizare, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că este vorba despre doi bărbaţi, cunoscuţi în mediul on-line din Ploieşti că se ocupă cu farse filmate, nefiind vorba de nicio infracţiune”, a anunţă Poliţia Prahova.

Cei doi bărbaţi, precum şi a treia persoană, care filma, au fost duşi la sediul poliţiei, unde au fost amendaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici