Reacţie dură a Europol: A trebuit să moară oameni ca să se suspende delegările la Poliţia de Frontieră Timiş

  • Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, decizia de suspendare a delegărilor a intrat de luni în vigoare.
  • Un poliţist de frontieră de 43 de ani din Jimbolia, judeţul Timiş, a murit duminică seara după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.
1543 afișări
Imaginea articolului Reacţie dură a Europol: A trebuit să moară oameni ca să se suspende delegările la Poliţia de Frontieră Timiş

Sindicatul Europol a anunţat că, de luni, au fost suspendate delegările poliţiştilor de frontieră din Mehedinţi în cadrul sectoarelor Poliţiei de Frontieră Timiş. Conform sindicaliştilor, decizia a fost luată după ce un poliţist din Jimbolia a murit, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, decizia de suspendare a delegărilor a intrat de luni în vigoare.

„Începând cu data de azi, 17.08.2020, delegările poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră din Judeţul Mehedinţi în cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră din judeţul Timiş se suspendă. A trebuit să moară un coleg infectat, la Jimbolia, a trebuit să fie focare de infecţie la Deta şi Jimbolia pentru ca această măsură de suspendare să fie luată”, se arată în postare.

Sindicaliştii susţin că au solicitat de nenumărate ori Ministerului Afacerilor Interne luarea unei decizii urgente, dar că „abia acum în al doisprezecelea ceas s-a înţeles că măsurile luate privind delegarea poliţiştilor de frontieră nu au fost bune”.

Un poliţist de frontieră de 43 de ani din Jimbolia, judeţul Timiş, a murit duminică seara după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Anunţul a fost făcut pe Facebook de Europol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici