Rebeliune a deţinuţilor la Penitenciarul din Satu Mare. Trei persoane au murit şi mai multe sunt rănite | FOTO

  • Trei deţinuţi au murit miercuri seara şi 2 sunt grav răniţi în urma unui incendiu izbucnit la Penitenciarul din Satu Mare.
  • Deţinuţii au dat foc la saltele.
  • Purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adrian Pop, a declarat corespondentului MEDIAFAX că răniţii sunt duşi la UPU Satu Mare.
9991 afișări
Imaginea articolului Rebeliune a deţinuţilor la Penitenciarul din Satu Mare. Trei persoane au murit şi mai multe sunt rănite | FOTO

Rebeliune a deţinuţilor la Penitenciarul din Satu Mare. Trei persoane au murit şi mai multe sunt rănite

„Trei persoane de la Penitenciarul Satu Mare au murit în urma unui incendiu, iar alte două sunt în stare gravă şi au fost transportate la UPU. Alte cinci persoane au fost evaluate medical, dar nu au necesitat transport la spital. Au intervenit trei autospeciale de stingere şi mai multe ambulanţe SMURD Satu Mare, una de la Maramureş, şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ)”, a spus Pop.

Surse judiciare au declarat că victimele sunt deţinuţi care au dat foc la saltelele din celule în semn de protest pentru măsurile luate de închidere a uşilor de la celulele care erau deschise până la ora de stingere.

Peniteciarul Satu Mare are regim semideschis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici