Recompensă de 35 de milioane de dolari pentru prinderea unui criminal

Un cuplu de miliardari a fost găsit strangulat lângă piscină în urmă cu cinci ani. Familia lor oferă 35 de milioane de dolari pentru a ajuta la prinderea ucigaşului.

660 afișări
Imaginea articolului Recompensă de 35 de milioane de dolari pentru prinderea unui criminal

Moartea miliardarilor canadieni Barry şi Honey Sherman a fost învăluită în mister încă de la început.

Pe 15 decembrie 2017, un agent imobiliar care făcea un tur al conacului din Toronto, în jurul prânzului, a descoperit corpurile lor, complet îmbrăcate, lângă piscina interioară de la subsol. Erau aşezate una lângă alta, cu centuri legate în jurul gâtului şi agăţate de balustrada piscinei interioare, a anunţat poliţia.

Barry Sherman avea 75 de ani, iar soţia sa, Honey, 70 de ani. Prietenii şi asociaţii lor nu mai vorbiseră cu ei de aproximativ două zile şi nu existau semne de intrare forţată în casă, a declarat poliţia.

Povestea a ajuns pe prima pagină a ziarelor, iar Poliţia a calificat morţile drept suspecte. Teoriile au circulat cu privire la cine ar fi vrut să îi ucidă pe fondatorul gigantului canadian al medicamentelor Apotex şi pe soţia sa. Ei formau unul dintre cele mai bogate cupluri din Canada.

Timp de cinci ani nu s-a făcut nicio arestare. La comemorarea din această săptămână, fiul soţilor Sherman a oferit încă 25 de milioane de dolari pentru informaţii care să ducă la o arestare. Recompensa este acum de 35 de milioane de dolari.

„Săptămâna aceasta se împlinesc cinci ani de când părinţii mei au fost ucişi în casa lor. De atunci, fiecare zi a fost un coşmar. Am fost copleşit de durere, pierdere şi tristeţe, iar aceste sentimente nu fac decât să se agraveze continuu. Liniştea nu va fi posibilă până când cei responsabili de acest act malefic nu vor fi aduşi în faţa justiţiei. Sper la ziua în care voi face această plată, deoarece aceasta va permite în sfârşit vindecarea", a declarat Jonathon Sherman într-o declaraţie acordată postului canadian CBC News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
recompensă,
criminal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici