Reconciliere în familia Regală. Fostul principe Nicolae a primit ACORDUL de a participa la funeraliile Regelui Mihai

Fostul principe Nicolae a primit acordul Casei Regale de a participa la funeraliile Regelui Mihai, potrivit avocatului acestuia, Radu Enache.

113758 afișări
Imaginea articolului Reconciliere în familia Regală. Fostul principe Nicolae a primit ACORDUL de a participa la funeraliile Regelui Mihai

DECES REGE. Fostul principe Nicolae a primit ACORDUL să participe la funeraliile Regelui Mihai

Avocatul Radu Enache a confirmat, pentru Digi24, că fostul principe a primit o adresă din partea Casei Regale, prin care a fost anunţat că poate participa la funeraliile Regelui Mihai, aşa cum ceruse.

De asemenea, acesta poate fi însoţit de logodnica sa, a precizat avocatul.

Nicolae are un loc lângă Familia Regală, în grupul nepoţilor. Legătura fostului principe cu Familia Regală se ţine prin intermediul lui Traian Sarca, oficial al Casei Regale. Nicolae va fi însoţit de logodnica sa, Alina, a declarat Radu Enache, pentru MEDIAFAX.

După decesul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae susţinea că nu a fost informat de familia sa cu privire la moartea bunicului său, însă va fi prezent la înmormântarea de la Curtea de Argeş.

Nicolae Medforth-Mills a fost acuzat de Casa Regală a României de tentativă de violare de domiciliu, după ce ar fi forţat uşa de la reşedinţa din Elveţia a Majestăţii Sale, anunţa, la începutul lunii noiembrie, Casa Regală, printr-un comunicat de presă. Casa Regală a înaintat o plângere la poliţia elveţiană.

Regele Mihai a încetat din viaţa, marţi, la ora 13.00, la reşedinţa sa din Elveţia. Trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale va fi adus în România pe 13 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 16 decembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici