Record în Prahova: Ziua cu cele mai multe cazuri de Covid nou confirmate-189

  • Record în Prahova: Ziua cu cele mai multe cazuri de Covid nou confirmate-189
  • Este cel mai mare număr înregistrat într-o zi de la începutul epidemiei.
1095 afișări
Imaginea articolului Record în Prahova: Ziua cu cele mai multe cazuri de Covid nou confirmate-189

Record în Prahova: Ziua cu cele mai multe cazuri de Covid nou confirmate-189

Potrivit Prefecturii, 12 dintre noile cazuri au fost înregistrate la grupa de vârstă 0-18 ani, iar 5 la cei de peste 80 de ani. Cele mai multe noi cazuri s-au înregistrat la grupele de vârstă 30 – 39 de ani (32),
40 – 49 de ani (45) şi 50 – 59 de ani (34).

„Ziua cu cele mai multe cazuri nou confirmate în Prahova”, au scris reprezentanţii Prefecturii pe pagina de Facebook.

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3 noi decese: o persoană de sex feminin, în vârstă de 80 de ani şi alte două persoane de sex masculin, ambele de 70 de ani, cu comorbidităţi.

De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova 8557 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul prahovenilor testaţi pozitiv cu noul coronavirus 284 persoane au decedat, conform raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova.

Prefectura Prahova a mai anunţat că dintre cele 398 de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, 350 sunt ocupate. La ATI, toate locurile alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cazuri,
covid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici