Redeschiderea şcolilor şi grădiniţelor înseamnă timp în plus pentru părinţi. Cum profită unii adulţi de orele de curs ale copiilor

  • 150 de localităţi sunt în scenariu roşu, iar la cursuri merg doar preşcolarii şi elevii din clasele primare
  • În judeţul Timiş s-au redeschis grădiniţele şi şcoala primară
  • Melinda Tomşa are doi copii, cu care stă acasă, de la începutul pandemiei
312 afișări
Imaginea articolului Redeschiderea şcolilor şi grădiniţelor înseamnă timp în plus pentru părinţi. Cum profită unii adulţi de orele de curs ale copiilor

Îţi iubeşti copilul şi ai face orice pentru el, dar poate că din când în când ai mai face ceva şi pentru tine. Iar în ultima vreme, nu prea ai apucat. Cu şcolile şi grădiniţele închise, ai stat mereu cu cel mic. Este şi cazul Melindei, pentru care ziua de azi e o adevărată sărbătoare. A pregătit-o pe Patricia din timp pentru revederea cu colegii.

Odată dus copilul la grădiniţă, Melinda s-a gândit şi la ea. Nu a mai făcut-o cam de un an, aşa că a vrut să profite din plin de cele câteva ore în care Patricia este la grădiniţă.

„Primul lucru a fost să-mi fac o programare la coafor, apoi o sesiune de cumpături. Am simţit nevoia să mă răsfăţ. Vorba aia: happy wife, happy life”, povesteşte Melinda, mamă a doi copii.

Melindei îi era dor să umble prin magazine, să probeze haine şi accesorii. Nici nu mai ţine minte când a făcut asta ultima dată. De când s-a închis grădiniţa, şi-a cumpărat doar strictul necesar, cu ambii copii după ea.

„Fugeau de colo-colo, peste tot. Vreau jucării, vreau haine, vreau şi eu aia, hai să mergem încolo, hai încolo. Şi atunci era o fugă continuă. Nu poţi să zici că te relaxai. Nu neapărat realaxare, dar îţi trebuia ceva util şi nu puteai să-l iei, pentru că erau copiii. Uită-te să nu se lovească, să nu trântească, să nu strice ceva. Aşa, acum, e mult mai relaxant”, spune ea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici