„Regina Elisabeta a cerut 80 de tricouri CR7”. Tweetul devenit viral s-a dovedit o farsă

  • Promovat de Daily Express, mesajul a declanşat imediat un efect de undă care a ajuns la fanii lui Ronaldo.
  • O companie a anunţat că Regina vrea tricouri aparţinând vedetei portugheze.
  • În final, cei care au lansat zvonul au retractat, cerându-şi iertare.
409 afișări
Imaginea articolului „Regina Elisabeta a cerut 80 de tricouri CR7”. Tweetul devenit viral s-a dovedit o farsă

„Regina Elisabeta a cerut 80 de tricouri CR7”. Tweetul devenit viral s-a dovedit o farsă

Nebunie pe reţelele sociale din Marea Britanie după o ştire bizară, care ulterior s-a dovedit a fi falsă.

Sport Innovation Society a lansat ştirea că Regina Elisabeta a solicitat 80 de tricouri Manchester United cu numărul 7, al lui Cristiano Ronaldo.

În urmă cu câteva zile, portughezul s-a întors la Red Devils la o distanţă de 12 ani, după ce ultima oară a evoluat la Juventus.

Informaţia a fost rostogolită imediat de Daily Express, care a citat tweet-ul publicat de compania engleză, declanşând un efect de undă care i-a implicat fanii de pe reţelele sociale ai lui CR7.

În următoarele ore, postarea a fost ştearsă de aceeaşi companie, care a explicat: «Nu am putut confirma veridicitatea notei de la Queen şi CR7, aşa că am decis să ştergem tweet-ul. Ne pare rău".

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici