Relaxare înainte de termen. Petrecere ţinută într-un restaurant din Bucureşti care trebuia să fie închis, cu participarea adjunctului Poliţiei Capitalei

  • 27 de persoane, printre care şi adjunctul Poliţiei Capitalei, au petrecut într-un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei.
  • Printre cei aflaţi în restaurant se afla şi o persoană care trebuia să fie în carantină, în Călăraşi.
  • Adjunctul Poliţiei Capitalei, Radu Gavriş, a fost amendat şi este cercetat disciplinar de superiori.
1307 afișări
Imaginea articolului Relaxare înainte de termen. Petrecere ţinută într-un restaurant din Bucureşti care trebuia să fie închis, cu participarea adjunctului Poliţiei Capitalei
27 de persoane, printre care şi adjunctul Poliţiei Capitalei Radu Gavriş, au fost descoperite vineri seară petrecând într-un restasturant din Centrul Vechi al Capitalei, după o acţiune a Poliţiei de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecţie sanitară la nivel naţional.
 
Printre cei aflaţi în restaurant se afla şi o persoană care trebuia să fie în carantină, în Călăraşi, din data de 16 ianuarie 2021. În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.
 
”La data de 22 ianuarie 2021, în jurul orei 19:15, poliţiştii din Bucureşti au depistat, în spaţiul închis al unui restaurant din Centrul Vechi al municipiului Bucureşti, 27 de persoane. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că una dintre persoanele depistate figura carantinată în judeţul Călăraşi, din data de 16 ianuarie 2021, astfel că poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.
De asemenea, au fost întocmite procese-verbale de constatare a contravenţiei pentru 25 de clienţi, în valoare totală de 17.500 de lei şi a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în valoare de 5.000 de lei, operatorului economic în incinta căruia au fost depistate persoanele”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, Poliţia Română, într-un comunicat de presă.
 
Adjunctul Poliţiei Capitalei, Radu Gavriş, a fost amendat şi este cercetat disciplinar de superiori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici